magda2
Magda Piskorczyk

Op 30 september 2014 een interview met de singer /songwriter en multi-instrumentaliste Magda Piskorczyk. Ook hoor je opnamen die ik van haar op 23 september in Rijnsburg maakte. Verder muziek van o.a. Billy & Bloomfish en Rusty Roots en in “Vinyl van de week” aandacht voor de eerste LP van Taj Mahal.

September 30th an interview with singer /songwriter and multi-instrumentalist Magda Piskorczyk on the radio show Purple Haze. You can also hear the recordings of Magda Piskorczyk I made in Rijnsburg, Holland on Sept. 23. Furthermore music from Billy & Bloomfish and Rusty Roots and in “Vinyl van de week” the first LP of Taj Mahal.

Foto / Photo Jan Marius Franzen (Magda Piskorczyk live at QBUS in Leiden, Holland Sept. 26)


Crossroads


Ticket (to yourself): Music & lyrics by Magda Piskorczyk

Magda Piskorczyk is a singer with a mature, low, unusual voice timbre and multiinstrumentalist playing acoustic, electric and bass guitar, as well as percussion. Magda performs music of Afro-American and African heritage. She is a two-time Semi-finalist of the International Blues Challenge in Memphis, USA
From: http://www.magdapiskorczyk.com/
https://www.facebook.com/magdapiskorczyk

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES