JdL600
Joost de Lange

Op 7 oktober in een interview met de gitarist en zanger Joost de Lange in het radioprogramma Purple Haze. Ook draai ik nummers van zijn nieuwe CD “Magic Crow”. Verder muziek van o.a. The Doors en in “Vinyl van de week” aandacht voor de legendarische tweede LP van The Quicksilver Messenger Service “Happy Trails”.

October 7th an interview with guitarist and singer Joost de Lange on the radio show Purple Haze. Also tracks from his new CD “Magic Crow” will be spinned. Furthermore music from The Doors and in “Vinyl van de week” the legendary second album of The Quicksilver Messenger Service “Happy Trails”.

Op 11-jarige leeftijd begon Joost de Lange met gitaarspelen, op zijn 14e kocht hij zijn eerste elektrische gitaar (Squier Stratocaster), sindsdien is hij niet meer te stoppen. Op 17–jarige leeftijd verbleef hij een jaar in Idaho, waar hij onder andere speelde in de Amerikaanse band Deep Fog Apple. Hij kwam terug uit Amerika met een Fender Strat en speelde daarna zeer verdienstelijk in de Zeeuwse rockband Yes You Did, goed voor 5 albums en het winnen van een Zeeuwse Popprijs.

At the age of 11 Joost de Lange started playing the guitar, at the age of 15 he bought his first electric guitar (Squier Stratocaster) and since that moment he is unstoppable. At age of 17 he spent a year in America, where he was playing in the band Deep Fog Apple. Then he played very meritorious in the Dutch rockband Yes You Did, accounting for 5 albums and winning the award Popprijs Zeeland.

Website Joost de Lange: http://www.joostdelange-rbe.com

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES