Op 24 april in het radioprogramma Purple Haze een interview met Peter Karp en Sue Foley en muziek van hun laatste CD “Beyond the Crossroads”. Verder muziek van muzikanten die hen beïnvloed hebben . Ook is werk te horen van de singer / songwriter Peter Karp met Mick Taylor (Ex Roling Stones). Singer/ songwriter en begenadigd gitariste Sue Foley speelde ondermeer met BB King, Albert Collins, en Buddy Guy. Ze wordt beschouwd als één van de beste hedendaagse blues en roots muzikanten. In 2001 kreeg zij de JUNO award voor het beste blues album.

On April 24 in the radio show Purple Haze an interview with Peter Karp and Sue Foley, songs from their latest CD “Beyond the Crossroads” and music from artists who influenced them. Also music by the singer / songerwriter Peter Karp with Mick Taylor (Ex Rolling Stones) will be played. Singer/ songwriter and gifted guitarist Sue Foley played with BB King, Albert Collins, Buddy Guy and many more. She is considered to be one of the finest roots and blues artists working today. In 2001 she received the JUNO Award of the best blues album.


Mijn recensie van “Beyond the Crossroads” in bluesmagazine.nl

My review of “Beyond the Crossroads” in bluesmagazine.nl (Dutch)

GEEN REACTIES