posterbarnov28600

Six Foot Leaping600
Six Foot Leaping – Papegracht Leiden 3 oktober 2014

Op 28 november a.s. organiseert RTV Katwijk (Jan de Bruin en Jan Marius Franzen) in samenwerking met Brasserie de Burgt een bluesavond in Rijnsburg met optredens van de Rijnsburgse Band band Six Foot Leaping en Robbert Fossen met Thomas Toussaint.

De veelbelovende Rijnsburgse band Six Foot Leaping bestaat uit Stefan van Rijn (zang), Wesley Smits (gitaar / achtergrondzang), Coen Dietz de Loos (bas) en Jens Brokaar (Drums). Ze spelen een mengeling van rock, indie en blues dat aan Jack White (o.a. White Stripes) doet denken. De teksten van Stefan van Rijn zijn zeer de moeite waard. Ze speelden o.a. dit jaar op het Schollenpop festival in Scheveningen en hebben een flink aantal optredens in het verschiet bijvoorbeeld op het Boetzolder popfestival in Katwijk op 29 december a.s..
Meer op: www.sixfootleaping.com

Robbert Fossen is ongeveer 25 jaar actief als bluesmuzikant. Hij heeft vele optredens gedaan in binnen- en buitenland met o.a. A Crossroads Deal en de Robbert Fossen Blues Band. De afgelopen jaren speelde en toerde hij met een aantal blueshelden zoals Tail Dragger, John Primer en Chick Rodgers.
In 2012 ‘verving’ hij de zieke Magic Slim en deed een show met zijn band The Teardrops. Magic Slim overleed in februari 2013. In 2012 won hij samen met Peter Struijk de Dutch Blues Challenge, waardoor zij in Memphis aan de International Blues Challenge mee konden doen waar zij de finale haalden.
Meer op: www.robbertfossen.com

PR Robbert & Thomas
Robbert Fossen & Thomas Toussaint

Plaats: Brasserie de Burgt, Burg. Koomansplein 1 in Rijnsburg. Zaal open: 20:00 uur. Toegang is gratis.
Van dit optreden worden opnamen gemaakt voor het radioprogramma Purple Haze.

Programma

Robbert Fossen met Thomas Toussaint 1e sessie 20:30 – 21:10
Robbert Fossen met Thomas Toussaint 2e sessie 21:30 – 22:15

Six Foot Leaping 1e sessie 22:30 – 23:00
Six Foot Leaping 2e sessie 23:15 – 23:45

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk. Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. Samenstelling en presentatie door Jan Marius Franzen. Website Purple Haze RTV Katwijk: https://www.rtvkatwijk.nl/purplehaze/v2

Dank aan Six Foot Leaping voor het maken van de poster.

GEEN REACTIES