BMjst&Oliver Perry BW2
Joanne Shaw Taylor

Op 17 maart zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van The Ghost Town Blues Band, Joe Madman & the Sidewalkers, Eliza Neals en The Hangabouts. Verder muziek van Gov’t Mule, Meena Cryle & The Chris Fillmore Band en Joanne Shaw Taylor. In “Vinyl van de week” aandacht voor de legendarische LP ‘American Beauty’ vanThe Grateful Dead (1970).

March 17th on the radio show Purple Haze new releases of The Ghost Town Blues Band, Joe Madman & the Sidewalkers, Eliza Neals and The Hangabouts. Furthermore music of Gov’t Mule, Meena Cryle & The Chris Fillmore Band and Joanne Shaw Taylor. In “Vinyl of the week” the legendary LP ‘American Beauty’ of The Grateful Dead (1970).

Foto/Photo: Jan Marius Franzen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’ Uitzending gemist / Missed Shows ‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES