Magda Piskorczyk600
Magda Piskorczyk in Rijnsburg

Op 14 april zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van Billy Hector, Regina Bonelli en John Earl Walker. Verder muziek van Magda Piskorczyk en John Lee Hooker, die veel muzikanten beïnvloed heeft zoals The Rolling Stones, en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de legendarische LP ‘Now’ van The Rolling Stones (1965).

April 14th on the radio show Purple Haze new releases of Billy Hector, Regina Bonelli and John Earl Walker. Furthermore music of Magda Piskorczyk and John Lee Hooker, an influence on many musicians like The Rolling Stones, and much more. In “Vinyl of the week” the legendary LP ‘Now’ of The Rolling Stones (1965).

Foto / Photo: Jan Marius Franzen


Magda Piskorczyk in Rijnsburg (Purple Live Haze Recordings)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES