DW2015600b
Dani Wilde

Op 26 mei is in Purple Haze een interview met singer-songwriter en gitariste Dani Wilde te horen. Ook draai ik nummers van haar nieuwe CD “Songs About You”. Verder muziek van o.a. Mavis Staples, Laurence Jones ft Dana Fuchs, Josh Garrett, Chris Daniels & The Kings en Samantha Fish. In ‘Vinyl van de week’ aandacht voor de LP “Jo Jo Gunne” van Jo Jo Gunne (1972).

May 26th you can hear an interview with singer-songwriter and guitarist Dani Wilde on the radio show Purple Haze. Also tracks from her new CD “Songs About You” will be spinned. Furthermore among others music from Mavis Staples, Laurence Jones ft Dana Fuchs, Josh Garrett, Chris Daniels & The Kings and Samantha Fish. In ‘Vinyl of the week’ the LP “Jo Jo Gunne” by Jo Jo Gunne (1972).

Je kunt mijn CD review van “Dani Wilde – Songs About You” lezen op:
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-dani-wilde-songs-about-you/
My CD review of “Dani Wilde – Songs About You” (in Dutch)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES