RyanQbus600
Ryan McGarvey

Op 2 juni zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van Mavis Staples, Will Johns, Mike Ross, Samantha Fish, Dave Hunt en Rusty Wright. Verder muziek van Ryan McGarvey. In “Vinyl van de week” aandacht voor de legendarische LP ‘The Kink Kontroversy’ van The Kinks (1965)

June 2th on the radio show Purple Haze new releases of Mavis Staples, Will Johns, Mike Ross, Samantha Fish, Dave Hunt and Rusty Wright. Furthermore music of Ryan McGarvey. In “Vinyl of the week” the legendary LP ‘The Kink Kontroversy’ of The Kinks (1965)

Foto / Photo Ryan McGarvey @ Qbus in Leiden, Holland 16 april 2013: Jan Marius Franzen

Je kunt mijn CD review van “Mavis Staples – Your Good Fortune” lezen op:
http://www.bluesmagazine.nl/recensie-mavis-staples-your-good-fortune-ep
My CD review of “Mavis Staples – Your Good Fortune” (in Dutch)


Ryan McGarvey @ Qbus in Leiden, Holland 16 april 2013

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES