Billy&Bloomfishr600
Billy & Bloomfish

Op 7 juli zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van John Ginty, Kern Pratt, Deb Ryder, Jeff Finlin, JC Smith Band, The Lucky Losers, Scott Ellison en Michele D’Amour & The Love Dealers. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Ridin’ The Rods’ van Billy & Bloomfish (2013)

July 7th on the radio show Purple Haze new releases of John Ginty, Kern Pratt, Deb Ryder, Jeff Finlin, JC Smith Band, The Lucky Losers, Scott Ellison and Michele D’Amour & The Love Dealers. In “Vinyl of the week” the LP ‘Ridin’ The Rods’ of Billy & Bloomfish (2013)

Foto/Photo: Jan Marius Franzen


Billy & Bloomfish live voor het radioprogramma Purple Haze in Rijnsburg op 21 maart


Billy & Bloomfish – Jingle Purple Haze – RTV Katwijk

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES