JSTqbus
Joanne Shaw Taylor

Op 21 juli is in het radioprogramma Purple Haze muziek te horen van Deb Ryder, Belle of Louisville, Hill & The Sky Heroes, Nicole Hart, Dave Hunt en Last Chance Saloon. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘The Dirty Truth’ van Joanne Shaw Taylor(2014)

July 21th on the radio show Purple Haze music of Deb Ryder, Belle of Louisville, Hill & The Sky Heroes, Nicole Hart, Dave Hunt and Last Chance Saloon. In “Vinyl of the week” the LP ‘The Dirty Truth’ of Joanne Shaw Taylor(2014)

Foto/Photo: Jan Marius Franzen


Joanne Shaw Taylor @ QBUS Leiden, Holland 2014


Nicole Hart – Jingle Radio Show Purple Haze

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES