mentullsThe Mentulls

Op 11 augustus zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van The Mentulls, Brad Wilson, Laura Tate, Joel Zoss, Mick Kolassa en Jo Harman. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Skynyrd’s First and… Last’ van Lynyrd Skynyrd (1978)

August 11th on the radio show Purple Haze new releases of The Mentulls, Brad Wilson, Laura Tate, Joel Zoss, Mick Kolassa en Jo Harman. In “Vinyl of the week” the LP ‘Skynyrd’s First and… Last’ of Lynyrd Skynyrd (1978)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES