Trevor Sewell at Capitol Studios LA600
Trevor Sewell

Op 1 september zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van Trevor Sewell, John Mayall, Dalannah & Owen en The Smoky Greenwell Band. Verder muziek van Billy Hector, Dave Hunt en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Ululu’ van Jesse Ed Davis (1972).

September 1 on the radio show Purple Haze new releases of Trevor Sewell, John Mayall, Dalannah & Owen and The Smoky Greenwell Band. Also music of Billy Hector, Dave Hunt and more. In “Vinyl of the week” the LP ‘Ululu’ of Jesse Ed Davis (1972).

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES