harmanph
Jo Harman

Op 8 september zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van Jo Harman, Dalannah & Owen,Trevor Sewell, John Mayall, Todd Wolfe Band en Chris O’Leary. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Just A Stone’s Throw Away’ van Valerie Carter (1977).

September 8th on the radio show Purple Haze new releases of Jo Harman, Dalannah & Owen,Trevor Sewell, John Mayall, Todd Wolfe Band and Chris O’Leary. In “Vinyl of the week” the LP ‘Just A Stone’s Throw Away’ of Valerie Carter (1977).

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES