Clare_Free_Rob_Stanley_1600
Clare Free

Op 22 september zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van The Betty Fox Band, Buddy Guy, Ebony Jo-Ann, Clare Free, Deb Callahan, Heather Crosse, Billy The Kid And The Regulators en John Ginty feat. Cara Kelly. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Wild Child’ van Valerie Carter (1978).

September 22th on the radio show Purple Haze new releases of The Betty Fox Band, Buddy Guy, Ebony Jo-Ann, Clare Free, Deb Callahan, Heather Crosse, Billy The Kid And The Regulators and John Ginty feat. Cara Kelly. In “Vinyl of the week” the LP ‘Wild Child’ of Valerie Carter (1978).

Foto: Rob Stanley

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES