nh600b
Nicole Hart

Op 29 september zijn in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases te horen van Feufollet, Buddy Guy, Ebony Jo-Ann, Heather Crosse, The Mitch Laddie Band, Deb Callahan, Heather Crosse en Joe Matera. Verder muziek van Nicole Hart. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Clear Light’ van Clear Light (1967).

September 29th on the radio show Purple Haze new releases of Feufollet, Buddy Guy, Ebony Jo-Ann, Heather Crosse, The Mitch Laddie Band, Deb Callahan, Heather Crosse en Joe Matera. Furthermore music by Nicole Hart. In “Vinyl of the week” the LP ‘Clear Light’ of Clear Light (1967).

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES