mayall1BW600
John Mayall

Op 6 oktober in het radioprogramma Purple Haze een gesprek met John Mayall en nummers van zijn nieuwe CD “Find A Way To Care”. Verder muziek van Rocky Athas, Kellie Rucker, Pam Taylor, Reverend Freakchild, Rockin Johnny Burgin, Deb Callahan en The Mitch Laddie Band. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Blues Breakers with Eric Clapton” van John Mayall and the Bluesbreakers (1966).

October 6th on the radio show Purple Haze a chat with John Mayall and tracks of his new CD “Find A Way To Care”. Furthermore music of Rocky Athas, Kellie Rucker, Pam Taylor, Reverend Freakchild, Rockin Johnny Burgin, Deb Callahan en The Mitch Laddie Band. In “Vinyl van de week” The LP ‘Blues Breakers with Eric Clapton” of John Mayall and the Bluesbreakers (1966).


Je kunt mijn concertverslag voor Bluesmagazine.nl “John Mayall, Gebouw T, Bergen op Zoom 29 september 2015” hier lezen. Concert review John Mayall, Gebouw T, Bergen op Zoom 29 september 2015 here(in Dutch)

Foto en Video / Photo and Video: Jan Marius Franzen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES