Rocky1600
Rocky Athas

13 Oktober in het radioprogramma Purple Haze een gesprek met Rocky Athas en nummers van zijn nieuwe CD “The Essential Rocky Athas Vol 1″. Verder nieuwe releases van Reverend Freakchild, Robben Ford, Feufollet, The Todd Wolfe Band en muziek van Kellie Rucker en Leyla McCalla . In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP ‘Freddy King Is A Blues Master” van Freddy King (1969).

October 13th on the radio show Purple Haze a chat with Rocky Athas and tracks of his new CD “The Essential Rocky Athas Vol 1″. Furthermore new releases of Reverend Freakchild, Robben Ford, Feufollet, The Todd Wolfe Band and music of Kellie Rucker and Leyla McCalla . In “Vinyl of the week” the LP ‘Freddy King Is A Blues Master” of Freddy King (1969).

Mijn interview voor Bluesmagazine.nl met Rocky Athas in Gebouw T, Bergen op Zoom 29 september 2015
My interview with Rocky Athas in Gebouw T, Bergen op Zoom,The Netherlands, September 29, 2015 (In Dutch)

Foto en Video / Photo and Video: Jan Marius Franzen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES