DanafuchsBW600
Dana Fuchs

3 November in het radioprogramma Purple Haze nieuwe releases van o.a Dana Fuchs, Lewis Foreman, Rocky Athas, Angela Lewis Brown, Lewis Hamilton, Knickerbocker All-Stars, One Wonders. Ook muziek van Catherine Capozzi. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP “Red Tape” van The Atlanta Rhythm Section (1976).

November 3th on the radio show Purple Haze new releases of Dana Fuchs, Lewis Foreman, Rocky Athas, Angela Lewis Brown, Lewis Hamilton, Knickerbocker All-Stars, One Wonders and more. Also music from Catherine Capozzi. In “Vinyl of the week” the LP “Red Tape” of The Atlanta Rhythm Section (1976).


John Mayall feat. Rocky Athas

Foto & Video: Jan Marius Franzen

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES