kr600
Kellie Rucker

Op 17 november in het radioprogramma Purple Haze een interview met Kellie Rucker. Verder muziek van Kellie Rucker, Debbie Davies, Belle of Louisville, Janiva Magness, Willie May en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP “Wet Willie II” van Wet Willie (1972).

November 17th on the radio show Purple Haze an interview with Kellie Rucker. Furthermore music by Kellie Rucker, Debbie Davies, Belle of Louisville, Janiva Magness, Willie May and more. In “Vinyl van de week” the LP “Wet Willie II” of Wet Willie (1972).

Foto Kellie Rucker: Bert Lek

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES