DIFF 2015600
DIFF

1 December een interview met Jelle Gietema van de Nederlandse roots band DIFF en nummers van hun debuut CD “Count Your Losses”. Verder muziek van Robben Ford, Mavis Staples, Laurence Jones feat. Dana Fuchs, Belle of Louisville, Dani Wilde, Feufollet en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP “Redwing” van Redwing (1971).

December 1 on the radio show Purple Haze an interview with Jelle Gietema of the Dutch roots band DIFF and songs from their debut CD “Count Your Losses”. Furthermore music of Robben Ford, Mavis Staples, Laurence Jones feat. Dana Fuchs, Belle of Louisville, Dani Wilde, Feufollet and more. In “Vinyl van de week” the LP “Redwing” of Redwing (1971).

Je kunt mijn CD recensie van “DIFF – Count Your Losses” lezen op: http://www.bluesmagazine.nl/recensie-diff-count-your-losses/
My CD review “DIFF – Count Your Losses”(in Dutch)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES