kt1600
Kirsten Thien

Op 22 december de Purple Haze kerstuitzending met muziek van Lawrence Lebo, Kirsten Thien, Ina Forsman, Koko Taylor, Sunday Wilde, Fran McGillivray Band, Eliza Neals, Stolen Hearts, MK’s Marvellous Medicine, Tinsley Ellis, Trevor Sewell, NO blues en kerstgroeten van artiesten die in Purple Haze te beluisteren waren.

December 22 the Purple Haze Christmas Special with music by Lawrence Lebo, Kirsten Thien, Ina Forsman, Koko Taylor, Sunday Wilde, Fran McGillivray Band, Eliza Neals, Stolen Hearts, MK’s Marvellous Medicine, Tinsley Ellis, Trevor Sewell, NO blues and Christmas greetings by artists who were on Purple Haze.

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES