Ina_Forsman_by_Minna_Annola_06600
Ina Forsman

19 Januari een interview met Ina Forsman en nummers van haar nieuwe CD die 22 januari uitkomt. Verder muziek van Peter Green, Rocky Athas, Karen Lovely en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP “Thru The Years” van John Mayall (1971).

January 19th on the radio show Purple Haze an interview with Ina Forsman and songs of her new album (release date: January 22). Furthermore music of Peter Green, Rocky Athas, Karen Lovely and more. In “Vinyl van de week” the LP “Thru The Years” of John Mayall (1971).

Photo: Minna Annola

Je kunt mijn CD recensie van “Ina Forsman – Ina Forsman” lezen op: http://www.bluesmagazine.nl/recensie-ina-forsman-ina-forsman/
My CD review “Ina Forsman – Ina Forsman”(in Dutch)

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES