IMG_4541600
Lauren Housley

In aflevering 400 van Purple Haze op 2 februari een interview met Lauren Housley en nummers van haar debuut CD “Sweet Surrender”. Verder muziek van de Jefferson Airplane (Met de onlangs overleden Paul Kantner), Southern Avenue, The Band ft. Joni Mitchell, Kelly Richey en meer.

Februari 2 on the radio show Purple Haze #400 an interview with Lauren Housley and songs of her debut album “Sweet Surrender”. Furthermore music of the Jefferson Airplane (with Paul Kantner RIP), Southern Avenue, The Band ft. Joni Mitchell, Kelly Richey and more.

Lauren Housley is the fast-rising artist whose debut album ‘Sweet Surrender’ has proved what admirers of her live shows have known for some time — that she’s one of the most notable new names in blues-tinged, Americana-flavoured soul music. And she’s British, too.
More at: http://laurenhousley.co.uk/

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”. (http://radio.rtvkatwijk.nl/v2/?page_id=408)

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’Radio gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES