Interview Nico De Cock (Bluesbones) in Purple Haze op 7 juni

0
230

bluesbones
The Bluesbones

7 juni een interview met Nico De Cock van de Bluesbones en nummers van hun nieuwe CD “Double Live”. Verder muziek van Johnny Winter, Dana Fuchs, Ivor S.K., Reverend Freakchild en meer. In “Vinyl van de week” aandacht voor de LP “In My Own Dream” van The Paul Butterfield Blues Band (1968).

June 7th on the radio show Purple Haze an interview with Nico De Cock of The Bluesbones and songs of their new album “Double Live”. Furthermore music of Johnny Winter, Dana Fuchs, Ivor S.K., Reverend Freakchild and more. In “Vinyl van de week” the LP “In My Own Dream” of The Paul Butterfield Blues Band (1968).

Photo: Tim Janssens

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.

Op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,6 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op Uitzending gemist Purple Haze.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at Uitzending gemist Purple Haze the 2 most recent broadcasts.

Wijzigingen voorbehouden / Subject to change

GEEN REACTIES