Foto: Christine Heston

Op 26 juni in het radioprogramma Purple Haze een interview met de gitariste / singer / songwriter Laurie Morvan uit de Verenigde Staten. Ook muziek van haar laatste CD “Breathe Deep”. Verder muziek van muzikanten die haar beïnvloed hebben o.a. Heart en Bonnie Raitt

On June 26 in the radio show Purple Haze an interview with the guitarist / singer / songwriter Laurie Morvan from the USA. Also songs from her latest CD “Breathe Deep” and music from artists who influenced her like Heart and Bonnie Raitt.

Laurie is a powerful, inviting and charismatic performer, whose personal, in between song banter alternates between inspirational and flat out hilarious. The band’s touring schedule continues to expand, with growing invitations to perform at festivals and special events.
“Undeniable talent…Morvan captivates as much on vocals as on guitar”
Jazz & Blues Report
From: http://www.lauriemorvan.com

Listen to the interview at: purplehaze20120626ULaurieMorvan3

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

GEEN REACTIES