Mitch Laddie

Op 3 juli in het radioprogramma Purple Haze een interview met de 21 jarige gitarist / singer / songwriter Mitch Laddie uit Engeland. Hij praat over zijn invloeden, zijn muziek en zijn toekomstplannen, Op 17 jarige leeftijd speelde hij al met Walter Trout in Paradiso, Amsterdam en had hij al een platencontract. Ook muziek van zijn tweede CD “Burning Bridges” en muziek van de Walter Trout Band, Robert Cray, de Dire Straits en Otis Redding & Carla Thomas.

On July 3 in the radio show Purple Haze an interview with the 21 years old gitarist / singer / songwriter Mitch Laddie from the UK. He talks about his influences, his music and future plans. At the age of 17 he played with Walter Trout in Paradiso in Amsterdam, Holland and had a record deal. Also music from his second CD “Burning Bridges” and music from the Walter Trout Band, Robert Cray, the Dire Straits and Otis Redding & Carla Thomas.


Walter Trout & Mitch Laddie

.Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

GEEN REACTIES