Op 31 juli a.s. is de 24 jarige Canadese zangeres, songwriter, multi-instrumentaliste, performer, producer en filmmaker Hill Kourkoutis te gast in Purple Haze. Naast een interview met haar is ook muziek te horen van haar band Hill and the Sky Heroes, waarmee ze onlangs de CD 11:11 uitbracht. Ze omschrijft haar muziek als Alien Surf Rock. Ook is muziek te horen uit de zestiger jaren die haar inspireert zoals bijvoorbeeld Cuby and the Blizzards.

On July 31 the 24 year old Canadian singer, songwriter, multi-instrumentalist, performer, producer and filmmaker Hill Kourkoutis will be interviewed in Purple Haze. Also music from the debut CD 11:11 by her band Hill and the Sky Heroes will be played and music from musicians who inspired her like the Dutch bluesband Cuby and the Blizzards. Hill describes her music as ‘Alien Surf Rock’.

Award-winning songwriter, multi-instrumentalist, performer, producer and filmmaker, Hill Kourkoutis, captures that “bildungsroman” spirit in her new solo album, 11:11. In her own 24-year long passage, Kourkoutis has established a reputation in both the Canadian music and film industries that most artists struggle to achieve in a lifetime. As a hired-gun sheʼs toured and played with The Weeknd, Tara Slone, Saidah Baba Talibah, The Cliks, and Martha & The Muffins to name a few. On the other side of the lens, Kourkoutis has directed videos for Sass Jordan, Serena Ryder, Mother Mother, Alex Cuba and others. With the release of her new album, this young multi-talent is poised to reach even greater heights, drawing on her multifaceted perspective to seamlessly fuse together her vision.
From: hillandtheskyheroes.com

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.

Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)
To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist / Missed Shows‘ the 2 most recent broadcasts.

GEEN REACTIES