Op 7 augustus in het radioprogramma Purple Haze een interview met Graeme Wheatley en Yoka (The Dutch Diva) van de Little Devils uit Engeland Ook muziek van hun laatste CD “Diamonds and Poison”. Verder muziek van muzikanten die hun beïnvloed hebben.

On August 7 in the radio show Purple Haze an interview with Graeme Wheatley and Yoka (The Dutch Diva) from the Little Devils from the UK. Also songs from their latest CD “Diamonds and Poison” and music from artists who influenced them.

Little Devils — 21st Century Blues
The sounds of good times & bad times; highs & lows – the noises of rattling & banging against the broken doors of yesterday with a wake-up call for tomorrow. The sound of mischief in the machinery – a Hall of Mirrors in the Madhouse — shadows & silhouettes reflected on broken walls & broken dreams. We’re all in the same boat…..some of us are rocking. New shoots from old roots.
From: http://www.littledevilmusic.com/

Purple Haze is elke dinsdagavond van 11 uur tot 12 uur te beluisteren op RTV Katwijk.
op de plaatselijke kabel op 88,1 MHz, op FM 106,4 MHz voor zo ongeveer de hele Bollenstreek en via internet. De uitzending is daarna nog twee weken te beluisteren via internet op “uitzending gemist”.
Purple Haze: Every Tuesday night 23:00 – 24:00 (CET)

To listen to this show via the internet please select “Livestream”
Also you can hear at ’uitzending gemist‘ the 2 most recent broadcasts.

GEEN REACTIES