Hoewel het nog niet echt koud is, lijkt de winter begonnen. Daarom deelde de PvdA Katwijk chocolademelk uit in de Hoornespassage in Katwijk Noord. Als warm gebaar, maar ook om op de hoogte te blijven van wat er zoal speelt in de wijk.

Verschillende voorbijgangers zijn blij verrast door een kop warme chocolade. Toch was er ook verwarring. “Moeten jullie hier iets voor terug?” en “Zijn het soms verkiezingen?” Zeker niet. De PvdA Katwijk wil vooral een sociaal gebaar maken en luisteren naar wat er speelt in de buurt.

Ook buiten de verkiezingen om wil de PvdA weten wat er leeft in de wijk. Want dan kan er echt wat aan de problemen worden gedaan. Zo zijn er zorgen over de toekomst van de bibliotheek. Maar ook is er onzekerheid over hoe de zorg wordt geregeld. Er wordt veel door landelijk beleid bepaald, maar in de gemeente kan het verschil worden gemaakt. Matthijs van Tuijl, raadslid PvdA Katwijk: “Dus blijf uw zorgen delen. Dan zal de PvdA Katwijk zich er ook in 2016 voor inzetten om het leven in uw wijk zo mooi mogelijk te maken.” Mailen kan naar: pvdakatwijk@gmail.com.

Vorig artikelRTV Katwijk In gesprek met Bert v.d. Meij
Volgend artikelCU: investeren in brandveilig wonen kwetsbare groepen