Twee vrijwilligers van voetbalclub Quick Boys worden verdacht van het stelen van geld uit de clubkas. Ook mogen zij de komende periode geen werk meer doen voor de club. Na lang onderzoek worden zij verdacht van het stelen van geld uit de clubkas.

‘Eind 2015 vormde de trend naar steeds verder oplopende kastekorten voor de penningmeester aanleiding om een diepgaand en breed onderzoek in te stellen’, is te lezen op de website van de voetbalclub.

‘Inmiddels zijn de resultaten zo concreet geworden dat enige vrijwilligers konden worden aangemerkt als verdachte. Een nader gesprek heeft voldoende aanleiding gegeven om twee personen per direct op non-actief te stellen als vrijwilliger van Quick Boys. Het bestuur beraadt zich nog op nadere stappen.’

De club weet nog niet precies hoeveel personen er schuldig zijn aan het stelen van geld en hoe lang het al aan de gang is. Ook is het exacte bedrag niet bekend. De club is in ieder geval erg teleurgesteld in de mensen die dit op hun geweten hebben. ‘Als bestuur betreuren we dat K.v.v. Quick Boys op deze wijze is gedupeerd en dat clubmensen het vertrouwen van de leden en het bestuur in hoge mate hebben geschonden’, sluit de club af.