De streekderby tussen Noordwijk en Quick Boys is met 1-1 in remise geëindigd. Het was een absolute 6-punten wedstrijd in de HoofdKlasse B. De nummer 2 van de Hoofdklasse B, Noordwijk, ontving koploper Quick Boys op het eigen sportpark aan de Duinwetering.

Het voetbal was daardoor niet altijd even goed maar er was inzet en strijd van beide kanten. Quick Boys kwam goed uit de startblokken. Er waren de nodige kansen maar er kwamen geen doelpunten voor Quick Boys. Na 15 minuten zakte het aan de Quick Boys-kant in en werd de wedstrijd nog meer open als dat hij al was.

Uiteindelijk is het Emiel Wendt die namens Noordwijk op 4 minuten voor rust de score weet te openen als hij met een droge schuiver in de verre hoek de 1-0 achter Martijn de Zwart weet aan te tekenen.

Quick Boys ging met een achterstand de rust in terijl het zeker niet minder was als Noordwijk, in de tweede helft is het dan ook wachten op de gelijkmaker. Het is een vrij trap van aanvoerder Delano a Cohen en het is Jordy Thijsse die in de 69e minuut zijn hoofd tegen de bal weet te plaatsen. In de slotfase had Quick Boys nog kunnen winnen maar ook Noordwijk had goede kansen om de drie punten over de streep te trekken.

Nabeschouwing met Noordwijk-speler Jaap van Duijn:

Nabeschouwing met Quick Boys-trainer Jan Zoutman:

Samenvatting door verslaggever Marcel v.d. Vijver: