KATWIJK – De resultaten van de e-voting voor lijstrekker van D66 Katwijk bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zijn binnen. Ralf Boland is met 100% van de stemmen gekozen tot lijsttrekker. Hij was de enige kandidaat. De opkomst lag op 33,3%.

Ralf: “Ik ben bijzonder blij dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om lijsttrekker van D66 Katwijk te zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Samen met de leden en met inbreng van onze inwoners gaan we hard werken aan een verkiezingsprogramma voor de toekomst van onze gemeente. Met een sterke kandidatenlijst en een helder programma gaan we in 2018 het verschil maken.”

Ralf Boland is 30 jaar oud en geboren en getogen in Katwijk. Sinds 2015 woont hij samen met zijn vriendin in Valkenburg. Ralf werkt als promovendus aan de Universiteit Leiden waar hij onderzoek doet naar tuberculose. In 2013 is Ralf zich gaan inzetten voor D66 omdat hij het sociaal liberale geluid in zijn gemeente mistte. Nu wil hij samen met het sterke team verder bouwen op het fundament wat de afgelopen jaren gelegd is.

D66 leden in Katwijk kunnen zich vanaf 30 juni tot en met 1 september kandideren voor de overige plaatsen op de kandidatenlijst voor de gemeenteraad. Daarbij zijn we op zoek naar lokale ervaring en naar nieuwe geluiden. Inbreng voor het verkiezingsprogramma kan door iedereen gegeven worden via info@d66katwijk.nl of door ons direct aan te spreken.

Comments

comments

DELEN