KATWIJK – Op 1 mei is de termijn voor de kandidaatstelling voor lijsttrekker voor D66 Katwijk bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 gesloten. Bij de verkiezingscommissie heeft zich een lid, Ralf Boland, tijdig gemeld en dit lid voldoet aan alle voorwaarden die zijn gesteld.

Ralf: “In 2013 ben ik mij gaan inzetten omdat ik D66 en daarmee een duidelijke progressief geluid in onze gemeente miste. De afgelopen vier jaar heb ik mij met veel energie ingezet om het fundament te leggen voor D66 Katwijk. Nu wil ik met het sterke team dat we hebben en dat steeds groter groeit verder bouwen op dat fundament. Met de inzet van ons allemaal kunnen we nog meer van onze ideeën voor elkaar krijgen.”

Met Ralf Boland als lijsttrekker is D66 in 2014 met een zetel in de gemeenteraad van Katwijk teruggekeerd. Samen met twee burgerleden is de fractie van D66 in de afgelopen drie jaar een stabiele factor geworden in de raad.

D66 leden in Katwijk kunnen zich vanaf 30 juni tot en met 1 september kandideren voor de overige plaatsen op de kandidatenlijst voor de gemeenteraad. Daarbij zijn we op zoek naar lokale ervaring en naar nieuwe geluiden. Vanaf eind september mogen de leden stemmen over de exacte volgorde van de kieslijst. Op basis van deze stemming zal de definitieve lijst worden opgesteld.

De stemming voor de lijsttrekker loopt van 2 juni tot en met 16 juni en zal gebeuren onder D66-leden in Katwijk via e-voting.

Comments

comments

DELEN