Het bericht van RTV Katwijk over beelden van drankmisbruik in het gemeentehuis van Katwijk heeft tot nogal wat consternatie geleid. Uiteraard gaat het hier om satire en moet ook het bericht als zodanig worden opgevat. Dat laten de makers van Katwijk Centrael weten.

Een en ander betekent dat dit soort beelden natuurlijk alleen maar voorkomen in Katwijk Centrael. De figuur Karel Jansen van het bureau voorlichting bestaat helemaal niet en burgemeester Visser heeft ook helemaal niet gereageerd.

Nadat het nep-bericht maandag werd verspreid kwam het via social media tot een korte hype. Veel reageerders hadden gelukkig al wel door dat het om satire gaat.

De nieuwe aflevering van Katwijk Centrael wordt aanstaande zaterdag gewoon uitgezonden. Daarin zitten deze keer ook weer Leu en Lenie, die wederom goed werk gaan verrichten voor een medemens. Verder is er aandacht voor de spoedzoekers in de duinvallei en gaat Katwijk wellicht een rol vervullen in de opvang van de Panda’s uit China.

Nou ja, hoe dan ook. Iedereen moet zaterdag 3 juni om 18:00 uur en gedurende de week afstemmen op RTV Katwijk, kanaal 41.

Comments

comments

DELEN

2 REACTIES

  1. Ik ook niet, Wim en toen kwam podkat maar dat viel ook tegen. Soms smakeloos als je zag hoe iemand belachelijk werd gemaakt. Treurig.

Comments are closed.