Het duurt even, maar dan heb je ook wat: vanaf maandag 26 september kunt u op RTV Katwijk nog eens nagenieten van De Engelandvaarders!

RTV zendt een week lang een volledige registratie uit van het muzikale spektakel dat begin juni plaatsvond op de boulevard.

Zien hoe het verhaal afloopt
Niet iedereen heeft de voorstelling kunnen zien. Daarnaast zullen ook veel mensen wel willen weten hoe het verhaal nu toch afliep. Op premièreavond brak een kwartier voor tijd, precies op het moment van de ontknoping, de hemel open en regende alles en iedereen weg. Dus voor wie niet in de gelegenheid was om De Engelandvaarders te bezoeken, of wil weten hoe de voorstelling eindigt, en voor de cast en crew die benieuwd zijn naar hoe hun inspanningen er uiteindelijk uitzagen…

Uitzendtijden
De registratie van De Engelandvaarders wordt van maandag 26 t/m vrijdag 30 september uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Katwijk. Maandag 26 september begint de registratie om 21.15 uur, dinsdag 27 t/m vrijdag 30 september wordt De Engelandvaarders elke dag om 10.30 uur en 16.30 uur herhaald. U vindt RTV Katwijk via de volgende kanalen:

Ziggo Analoog – Kanaal 45
Ziggo Digitaal – Kanaal 41
Tele2 Televisie – Zie handleiding Tele2
KPN/XS4ALL/Telfort Kanaal 343
Telfort Kanaal 2131

Foto: Treffend Beeld