Katwijk organiseert dit wedstrijdseizoen een eigen strandrace! Op 7 november 2015 hoopt de organisatie alle toppers aan de start te krijgen.

Maar ook liefhebbers komen volop aan hun trekken. Er is een spectaculair parcours uitgezet over het strand en een deel van het nieuwe Kustwerk Katwijk. De start en finish voor Strandrace Katwijk is het paviljoen Het Strand. De wielrenners rijden drie ronden van ongeveer 14 km, vooral langs de vloedlijn tussen Katwijk en Wassenaar. Langs de Boulevard zijn ook een aantal strandopgangen in het parcours opgenomen. Dit biedt een uitdaging voor de rijders maar is ook leuk voor het publiek. Na afloop kun je als renner voor 12,50 euro aanschuiven aan het pastabuffet. Inschrijven kan via de site www.katwijkfietst.nl. Ook teams zijn van harte uitgenodigd!

Strandrace Katwijk, zaterdag 7 november 2015. Start: 9.30 uur, strandpaviljoen Het Strand. Voorinschrijven via de site: 10 euro. Ter plekke bij inschrijfbalie Het Strand: 15 euro. Voor meer info: www.katwijkfietst.nl
De hoofdprijs is een mountainbike, beschikbaar gesteld door Nico’s Fietsen in Katwijk.

Foto: Dirk van Egmond

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE