In 2015 bestaat de Katwijkse Zeeverkenners 85 jaar! In 1930 werd de allereerste Julianagroep in Katwijk geïnstalleerd, 85 fantastische jaren volgde, waar veel mensen (vroeger en nu) over mee kunnen praten!

Een mooi moment om eens stil te staan bij het Jubileum.

Het jubileum wordt groots gevierd op zaterdag 31 oktober. Buiten een legendarische show die overdag in de Rijnsoeverhal wordt voorbereid en uitgevoerd, organiseert de Katwijkse Zeeverkenners in de avond ook een Reünie. De Katwijkse Zeeverkenners kijkt er naar uit om weer eens gezamenlijk bij elkaar te komen. Onder genot van een klein hapje en een drankje nodigen we alle oud Katwijkse Zeeverkenners en leden van de oude groep Limes, met veel plezier uit op het clubgebouw Parnassia!

Speciaal voor iedereen die vroeger lid is geweest van scouting in Katwijk of nog steeds lid is, wordt gezorgd dat zij elkaar weer eens kunnen zien en oude verhalen binnen of rond een kampvuurtje kunnen ophalen. U bent op zaterdag 31 oktober vanaf 20:30 uur uitgenodigd op het clubgebouw Parnassia aan de Cantineweg te Katwijk.

Vindt u het leuk om bij deze reünie aanwezig te zijn? Kunt u een mailtje sturen via het volgende e-mailadres: activiteitencommissiekz@gmail.com. Benieuwd naar het programma van de gehele Jubileumdag? Kijk dan even op: www.katwijksezeeverkenners.nl.

Comments

comments

DELEN