KATWIJK – Vanaf komende week zal de bekende kunstenares Riet Rosier haar werk exposeren bij woonwinkel Baalbergen Katwijk. Deze expositie zal op zaterdag 29 april worden geopend door de heer Knape, wethouder in Katwijk.

Riet Rosier heeft een brede opleiding genoten o.a. in St. Geniez (Frankrijk) en in Den Haag aan de Vrije Academie en aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Zij heeft zich artistiek ontwikkeld door zelfstudie en verschillende experimenten. Ook geeft zij regelmatig schilderlessen en heeft zij zitting in de gemeentelijke Adviescommissie voor beeldende kunst in Katwijk.

Riet laat zich in haar werk leiden door haar intuïtie en fantasie. Deze gemoedstoestanden worden beïnvloed door tijd en ruimte. Haar werken zijn kleurrijk en vermengen droom met realiteit. Inmiddels heeft zij vele exposities in binnen- en buitenland gehouden. Haar werk wordt permanent tentoongesteld in haar eigen atelier en galerie Art-Ship Rosier. U vindt deze prachtige ruimte op haar immense schip “Rijndam”, idyllisch gelegen in de Oude Rijn te Valkenburg.

Haar expositie bij Woonwinkel Baalbergen Katwijk heeft de titel: ‘TUSSEN DROOM EN WERKELIJKHEID’. Zij zegt hierover: “Het bizarre van een droom is dat je een schilderij binnenwandelt en in een realistische of een surrealistische wereld stapt. Een rondreis door je eigen Wonderland”.

De expositie loopt van 29 april tot en met 8 juli en kan dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bezichtigd worden.

Comments

comments

DELEN