FOTORijnsburgse Boys

Het contract van hoofdtrainer Pieter Mulders van Rijnsburgse Boys wordt niet verlengd. Het bestuur van de voetbalclub heeft besloten om zijn contract, dat tot het einde van dit seizoen loopt, niet te verlengen. Mulders is aan zijn tweede seizoen bezig in Rijnsburgse dienst en bracht de uien afgelopen seizoen terug op het hoogste amateurniveau.

Op de website geeft de club aan het besluit relatief vroeg in het seizoen bekend te maken waardoor “Pieter Mulders de gelegenheid heeft een mooie, nieuwe club te vinden, passend bij zijn ambities”.

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Gerrit Paauw: “We hebben het besluit dinsdagavond aan de trainer bekendgemaakt, waarna de staf en de spelersgroep zijn geïnformeerd. Het bestuur is Pieter zeer erkentelijk voor zijn bijdrage om geelzwart naar de tweede divisie te loodsen en heeft er alle vertrouwen in dat hij met zijn passie, tomeloze energie, gedrevenheid en ambitie aan het einde van het seizoen Rijnsburgse Boys op een mooie positie ergens in het linkerrijtje van de Tweede Divisie weet te brengen.”

Pieter Mulders (51) trad op 1 juli 2016 aan als hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys. Voordat hij naar Rijnsburg, kwam, was hij zes jaar trainer van Koninklijke HFC, met welke vereniging hij doorgroeide van de Eerste Klasse naar de Tweede Divisie.

Pieter Mulders is de derde trainer in de gemeente Katwijk die volgend seizoen niet meer bij zijn huidige club actief zal zijn. Deze week werd bekend dat ook Jan Zoutman, op eigen initiatief, gaat vertrekken bij Quick Boys en vorige week werd Hein van Heek vanwege tegenvallende resultaten bij FC Rijnvogels per direct aan de kant gezet.

Comments

comments

DELEN