Petra de Boer volgt DIT! is Katwijk al vanaf de start van de campagne in 2015. Ze liet haar mailadres achter op de website – vanaf deze zomer ontvangt zij hierop de gloednieuwe DIT! is Katwijknieuwsbrief. Onder Petra en soortgelijke ‘DIT! is Katwijk-fans van het eerste uur’ werd eerder deze maand een overnachtingsarrangement verloot. Als gelukkige winnaar mag zij samen met haar gezin 4 dagen gaan slapen op Camping De Zuidduinen.

In 2015 startte Katwijk Marketing met de campagne DIT! is Katwijk. Een groot aantal fans liet toen hun e-mailadres achter via de website. Wie zich aanmeldde kwam in aanmerking voor een overnachtingsarrangement, beschikbaar gesteld door Camping De Zuidduinen in Katwijk.

Eerste kennismaking met het campingleven
Petra de Boer gaat dit najaar, samen met haar gezin, logeren in een gezellige Campinghut. Ze ging nog niet eerder kamperen, maar vind het verblijf een prachtige manier om haar kinderen Mathijs en Liselotte ook eens te laten kennismaken met het campingleven. DIT! is Katwijk volgt ze mede vanuit professionele belangstelling, maar ook gewoon omdat ze de berichten erg leuk vindt. Vooral de video’s spreken haar aan.

Ook kans maken
Nog deze hele zomer zijn er via DIT! is Katwijk overnachtingsarrangementen te winnen. Meedoen is simpel: schrijf je via de website www.ditiskatwijk.nl in voor de nieuwsbrief en deel je inschrijving via social media met vrienden en familie. Je kunt nog kans maken op een verblijf op Vakantiepark Koningshof, Vakantiepark Noordduinen of Boutiquehotel Stee aan Zee.

Comments

comments

DELEN