Afgelopen donderdag vond het door de Rotaryclub Katwijk-Noordwijk inmiddels traditionele kerstdiner voor senioren plaats in zaal Aquamarijn van de Vredeskerk.

Het kerstdiner biedt een sfeervolle avond aan de oudere gasten en wil een bijdrage leveren aan meer contact tussen de deelnemers. De genodigden zijn te gast bij de clubleden.

Goed doel

Dankzij een bijdrage van Jumbo Supermarkten kan er jaarlijks een flinke donatie naar een goed doel. Dit jaar werd de Voedselbank in Noordwijkerhout verblijd met een aanzienlijke gift.

Muzikale begeleiding
De verzorging van de avond was geheel in handen van de leden van de club. De gasten werden thuis opgehaald, feestelijk ontvangen en onthaald op een door clubleden verzorgd diner. Ook de muzikale begeleiding met piano en cello werd grotendeels in eigen beheer uitgevoerd. Als speciale verassing was er een geweldig optreden van aanstormend talent, Charlotte van der Plas.

Nationaal Ouderenfonds
Een avond, geïnitieerd door het Nationaal Ouderenfonds, gesponsord door Jumbo Supermarkten, die bij de gasten, allen op leeftijd, ontzettend in de smaak is gevallen getuige de enthousiaste reacties na afloop.