Tijdens de komende Rijnsburgse feestweek zal RTV Katwijk een aantal maal live uitzenden vanaf diverse locaties.

Op donderdag 11 augustus is er een live uitzending van het Burg. Koomansplein in Rijnsburg. Carolien van Egmond ontvangt diverse gasten aan tafel en er zijn live-beelden van de evenementen op het plein en sfeerverslagen van eerder gehouden festiviteiten.
Van 13.30 uur tot 18.00 uur kunt u live getuige zijn van een feestend Rijnsburg!

Op vrijdag 12 augustus is er van19 uur tot 21 uur vanaf het terrein van FC Rijnvogels een speciaal sport programma. Met het oog op het naderende voetbal seizoen ontvangt Jaap Kloos trainers van de amateurclubs uit de Duin-en Bollenstreek. Het neusje van de zalm schuift bij hem aan tafel. Trainers van Quick Boys, Rijnsburgse Boys, FC Rijnvogels, Scheveningen, Katwijk, Barendrecht VVSB en Excelsior Maassluis blikken met elkaar vooruit op het seizoen 2016 / 2017.

Ook dit jaar zal RTV Katwijk  op zaterdag 13 augustus live de Flowerparade uit gaan zenden vanaf de Boulevard in Katwijk.
De editie van 2016 heeft als motto ‘Best of Holland’. Alle praalwagens brengen een ode aan Nederlandse uitvindingen, producten en bezienswaardigheden. De praalwagens worden afgewisseld met tientallen prachtig opgestoken personenauto’s, overige voertuigen en muziekkorpsen. De uitzending begint om 14.50 uur. Presentatie is in handen van Carolien van Egmond en Hans Heemskerk.

 

RTV Katwijk is te te ontvangen via Ziggo Analoog – Kanaal 45, Ziggo Digitaal – Kanaal 41, Tele2 Televisie, KPN/XS4ALL/Telfor Kanaal 343, Telfort  Kanaal 2131

Uiteraard kunt u de uitzending ook via de livestream op www.rtvkatwijk.nl bekijken.

Comments

comments

DELEN