RTV Katwijk gaat de radioprogrammering aanpassen. Het vertrouwde programma Roept Uit Aan Alle Stranden van RTV Katwijk Radio zal in het najaar in de avonduren worden uitgezonden.

Overigens gaat het niet alleen om het verzoekplatenprogramma maar om meer programma’s die doorgaans tussen 17:00 en 19:00 uur worden uitgezonden. Dat zijn onder meer: Orgelklanken, Maritiem, Duitse Muziek in Katwijk en N0.nl. Overdag zal er, rondom het programma De Muzikale Doorloper van Johan den Haan, non-stop zogeheten ‘Middle of the Road- muziek’ gedraaid worden. Verder blijft de programmering ongewijzigd.

Nieuwe jingles
In het najaar zijn er ook nieuwe jingles op radio en televisie te horen. Daarnaast krijgen televisie en kabelkrant op dat moment een geheel nieuwe vormgeving. De uitzendtijden van TV blijven overigens ongewijzigd. De vormgeving van de website ten slotte is enkele maanden geleden al aangepast. Zodra de laatste hand gelegd is aan de jingles en vormgeving zal de nieuwe programmering worden doorgevoerd. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen op dit gebied via onze uitzendingen, website en kabelkrant.

Samenwerken met bollenstreek
Verder heeft RTV Katwijk in de algemene ledenvergadering en in de bestuursvergadering ook het nieuwe beleidsplan vastgesteld. Dit beleidsplan is te vinden op de website van de omroep: www.rtvkatwijk.nl. Hierin staan de plannen voor de komende vier jaar: 2016-2020. Eén van de onderdelen van het nieuwe beleid is de beoogde samenwerking met Bollenstreek Omroep (BO). Deze samenwerking wordt in gang gezet omdat het aantal lokale omroepen van 275 moet worden teruggebracht naar ongeveer 62 streekomroepen.

Geweldige hobby!
RTV Katwijk heeft de afgelopen maanden afscheid genomen van gewaardeerde medewerkers Alexander Faas, die de sportberichtgeving deed, en Nico van der Zwan, een ‘Vlokker’ van het eerste uur. Eind mei 2016 stopte hij bij het programma Roept Uit Aan Alle Stranden. Tegenover mensen die afzwaaien staan ook weer nieuwe mensen. Nog altijd kan RTV Katwijk nieuwe medewerkers gebruiken. Zo zijn er vacatures voor radiotechnici, regisseurs, telemedia-medewerkers, sportredacteuren, presentatoren voor nieuwsprogramma’s op de radio en bestuursleden. Voor alle functies geldt, motivatie is wat telt, inhoudelijke vakkennis wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden geleerd. En meedoen bij de lokale omroep is gewoon een geweldige hobby. Voor meer informatie kun je mailen naar secretariaat@rtvkatwijk.nl of in de ochtenduren bellen: 071-4013551. Algemene informatie is te vinden op de website www.rtvkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN