De lokale omroep voor de gemeente Katwijk, RTV Katwijk, wil gaan samenwerking met Bollenstreek Omroep (BO). Deze samenwerking wordt in gang gezet omdat het aantal lokale omroepen van 275 moet worden teruggebracht naar ongeveer 62 streekomroepen.

Het bestuur van RTV Katwijk benadrukt dat er geen sprake is van een fusie, slechts van een samenwerking. De exacte invulling van de samenwerking wordt besproken tussen de twee omroepen.

In de algemene ledenvergadering en in de bestuursvergadering is ook het nieuwe beleidsplan van RTV Katwijk vastgesteld. Dit beleidsplan is te vinden op de website van de omroep: www.rtvkatwijk.nl. Hierin staan de plannen voor de komende vier jaar: 2016-2020.

RTV Katwijk heeft de afgelopen maanden afscheid genomen van gewaardeerde medewerkers Alexander Faas, die de sportberichtgeving deed, en Nico van der Zwan, een ‘Vlokker’ van het eerste uur. Eind mei 2016 stopte hij bij het programma Roept Uit Aan Alle Stranden.
Tegenover mensen die afzwaaien staan ook weer nieuwe mensen. Nog altijd kan RTV Katwijk nieuwe medewerkers gebruiken. Zo zijn er vacatures voor radiotechnici, regisseurs, telemedia-medewerkers, sportredacteuren, presentatoren voor nieuwsprogramma’s op de radio en bestuursleden. Voor alle functies geldt, motivatie is wat telt, inhoudelijke vakkennis wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden geleerd. En meedoen bij de lokale omroep is gewoon een geweldige hobby.

Voor meer informatie kun je mailen naar secretariaat@rtvkatwijk.nl of in de ochtenduren bellen: 071-4013551. Algemene informatie is te vinden op de website www.rtvkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN