Na jaren op de zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 uur een Nederlandstalig verzoekplatenprogramma te hebben verzorgd, bestond bij Jan van Duijn de behoefte om het eens over een andere boeg te gooien. Een deel van het programma wil hij vullen met zijn eigen keuze.

Daarmee ontstaat de mogelijkheid om goed onbekender materiaal in de spotlights te plaatsen. Verder wil hij het niet beperken tot Nederlandstalige muziek. Ook Engelse muziek en andere talen zullen in het programma voorbijkomen.

Uiteraard blijft de mogelijkheid aanwezig om een verzoekplaatje aan te vragen, maar het aantal verzoekjes, dat gedraaid zal worden zal beperkter zijn. Verzoekjes hoeven ook niet speciaal uit het Nederlandstalig repertoire te zijn. Met deze opzet hoopt Jan van Duijn een gevarieerder programma neer te zetten en een groter publiek te bereiken.

Met ingang van 21 september is Jan weer om de veertien dagen te horen op RTV Katwijk op de zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Als vanouds zal ook Jaap van der Plas weer achter de telefoon zitten. U kunt dus vanaf 20:00 uur voor verzoekje bellen naar 071-4013551