De verkoop van de eerste 45 woningen van nieuwbouwwijk De Horn in Rijnsburg is heel succesvol gestart. Dinsdagavond kwamen ruim 350 geïnteresseerden op de verkoopbijeenkomst in Brasserie de Burgt in Rijnsburg af. Zij haalden de verkoopbrochure op, lieten zich uitgebreid informeren en maakten via een speciale 3D bril een virtuele tour door de mooie nieuwbouwwijk.

Olga van der Linden, Verkoopmanager bij ontwikkelaar BPD: “Het was ontzettend leuk om al die enthousiaste mensen bij elkaar te zien. Het doet ons goed om te merken dat onze inspanningen om hier echt iets bijzonders neer te zetten, gelukt is. De animo voor de woningen is groot. Vanaf 23 februari konden geïnteresseerden zich al inschrijven en er zijn ondertussen al zo’n 150 inschrijfformulieren binnen. Maar iemand die zich nog niet heeft ingeschreven maakt nog net zoveel kans als degene die dat al wel heeft gedaan. Inschrijven kan namelijk nog tot maandag 13 maart 17.00 uur.”

Over de nieuwbouwwoningen
De woningen in De Horn worden verkocht in meerdere fases. Fase 1 bestaat uit 45 Laanwoningen aan een statige laan, Parkrandwoningen aan het historische Merovechpark en Twee-onder-een-kapwoningen en Vrijstaande villa’s met de tuin aan het water. Voor het ontwerp van de woningen heeft BPD zich samen met Venster Architekten laten inspireren door de bebouwing in het oude Rijnsburg, maar dan met een moderne twist.

Over De Horn
Nieuwbouwwijk De Horn krijgt veel groen en ruimte, waardoor je hier straks heel ontspannen woont. De opzet van de wijk is ontworpen met respect voor de historie. Op prachtige wijze krijgen de vondsten uit het Merovingische tijdperk een rol in het Merovechpark en de oude Vliet meandert straks weer door de buurt heen. Vanuit De Horn vaar je zo naar het Oegstgeesterkanaal richting het centrum van Leiden, de Kagerplassen of verder. Meer informatie: www.nieuwbouw-dehorn.nl

Comments

comments

DELEN