Op vrijdag 29 april aanstaande verzorgt het Urker Mannenkwartet, bestaande uit Jan Loosman, Johan Baarssen, Klaas Pasterkamp en Bert van Slooten, een feestelijk Oranjeconcert in de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn.

Het inmiddels landelijk bekende kwartet, opgericht in oktober 2010, staat onder de bezielende leiding van de eveneens zeer bekende dirigent Gerwin van der Plaats uit Kampen. De leden van het kwartet hebben veel ervaring opgedaan als solisten bij onder andere het Urker Mannenkoor “Hallelujah” en het Urker Visserskoor “Crescendo”. Daarnaast volgden zij zangles bij de sopraan Marjo van Someren. Inmiddels gaven de mannen talloze concerten en werkten zij mee aan diverse cd-opnamen.

Naast een aantal spectaculaire optredens door het Urker Mannenkwartet, staat op 29 april veel samenzang van -met name- vaderlandse liederen op het programma.
Dirigent Gerwin van der Plaats treedt op als zangsolist en ook improviseert hij op de vleugel. Medewerking wordt verleend door de Katwijkse trompettist Dirk-Jan Blom. Arjan Wolfswinkel bespeelt het orgel.

U en jij zijn van harte welkom bij dit concert, waarvan de toegangsprijs slechts € 5,00 bedraagt. De deuren van de kerk zijn open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

Vorig artikelCDA-fractie bepleit stevige aanpak woonoverlast
Volgend artikelBureau Halt populair in Katwijk