KATWIJK – Honderden mensen op tientallen stranden hebben samengewerkt aan een uniek project dat vanuit een helikopter is gefilmd.

Met behulp van o.a. strandbedjes, SUP-boards, parasols, reddingsboten, een grote vissersboot en een complete schoolklas werden vijftien letters en een teken uitgebeeld die vanuit de lucht zichtbaar waren. Tijdens de helikoptervlucht van de Wadden naar het Zeeuwse Cadzand kwam langzaam maar zeker een boodschap van de Nederlandse stranden aan alle Nederlandse strandliefhebbers tevoorschijn.

Ook in Katwijk en Noordwijk werd alles uit de kast getrokken: beide stranden kregen de letter ‘S’ toegewezen en voor de deur van respectievelijk Zomers en Het Strand in Katwijk en Take2 Beach & Bungalows in Noordwijk verrezen prachtige letters van 10 x 10 meter met behulp van vrolijke gekleurde strandbedjes met badgasten er op en wapperende witte parasols. In Scheveningen werd door strandpaviljoen Blue Lagoon de letter ‘T’ met gebruik van parasols gevormd en in Ouddorp nam strandtent Iloon de letter ‘R’ voor haar rekening. Daarbij werden strandattributen als surfplanken en strandbedden gebruikt.

Comments

comments

DELEN