Bands, soloartiesten en DJ’s opgelet! Schrijf je nu in voor de Kattukse Nach op het Plein van Oranje!

Katwijkse bands, soloartiesten  en DJ’s opgelet! Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor alweer de elfde editie van de Kattukse Nach die dit jaar over twee avonden wordt verdeeld. Op woensdagavond 25 april krijgen drie Katwijkse DJ’s en op donderdagavond 26 april drie Katwijkse bands of solo artiesten de kans om te spelen voor een groot en enthousiast publiek. Het inmiddels legendarische Katwijkse feestje wordt dit keer gehouden op het evenemententerrein aan de boulevard in het centrum van Katwijk, dat door stichting het Huis van Oranje voor drie dagen wordt omgedoopt tot Plein van Oranje.

De Kattukse Nach geeft Katwijkse bands, soloartiesten en DJ’s  de kans om op te treden voor een groot publiek. En dat is niet alles! De bands worden vooraf promotioneel uitgebreid in het zonnetje gezet, backstage in de watten gelegd en van de optredens worden professionele video-opnamen en foto’s gemaakt. Als klap op de vuurpijl heeft de Oranjevereniging Katwijk aan Zee de alom bekende en gewaardeerde Katwijkse Nederblues-zangeres AJ Plug weten te strikken als afsluiter voor de bands en soloartiesten en DJ JIM voor de DJ’s.

Inschrijven
Dit wil je als band of artiest meemaken!  Je kunt je vanaf nu tot maandag 2 april inschrijven door een zo uitgebreid mogelijke mail te sturen naar arievanrooijen@hotmail.com  met daarin een biografie, motivatie, foto en MP3’s (of een link naar je muziek).

Uit de inzendingen maakt de Oranjevereniging Katwijk aan Zee een selectie van drie bands en/of soloartiesten en drie DJ’s die spelen op de Kattukse Nach. Deze selectie wordt op dinsdag 10 april bekendgemaakt. De organisatie bepaalt de volgorde van spelen.

Schrijf je dus nu in en laat Katwijk horen wat je in huis hebt!

Comments

comments

DELEN