Op de kandidatenlijst van SGP Katwijk staan bekende èn nieuwe gezichten. Als SGP Katwijk willen we deze mensen aan u voorstellen. Deze keer is het de beurt aan een van de nieuwkomers, Hans van Duijn.

Hans van Duijn is 28 jaar oud, een rasechte Katwijker met een passie voor politiek. Hij is een van de jonge nieuwkomers op de kandidatenlijst. Daar staat hij met enthousiasme op: “Ik wil me inzetten voor de belangen van de SGP Katwijk. Van daaruit vind ik het fantastisch om me in te spannen voor de hele gemeente Katwijk, waar ik als burger ook een onderdeel van ben. Daarnaast is het voor mij ook belangrijk om constructief met andere partijen samen te werken, mits dit uiteraard niet tegen de principes van SGP ingaat.”

De expertise van Hans ligt op veiligheidsgebied, met name wat betreft de ontwikkelingen die zich in de maatschappij voordoen. Afgelopen juni 2017 mocht hij zijn bachelor Integrale Veiligheidskunde (IVK) met succes afronden. Om zijn kennis en kunde op veiligheidsgebied te vergroten, gaat hij per september 2018 beginnen aan de masteropleiding Crises & Security Management, aan de Universiteit van Leiden. “Met mijn expertise op veiligheidszaken en alle onderwerpen die zich in de gemeente voordoen, hoop ik de plaatselijke politiek als jong politicus (in spé) een waardevolle en verfrissende bijdrage te leveren.”

Naast deze ambities zet Hans zich in als lid van het campagneteam van de SGP in Katwijk, is hij commissielid van de plaatselijke SGP-jongeren en geeft hij tenslotte leiding aan een jeugdvereniging van de Christelijk Gereformeerde Kerk in Katwijk.

Comments

comments

DELEN